top of page
athnews

"JET LAG" τελικά η αδιαθεσία




Κατόπιν επικοινωνίας με το Υπουργείο Εξωτερικών τα αποτελέσματα των εξετάσεων ενός από τους συνοδούς του ηγέτη Χαφτάρ δείχνουν απλώς μία αδιαθεσία και συγκεκριμένα ένα "jet lag". Και ρωτάμε στην προκειμένη περίπτωση. Γιατί οι τόσες μέρες άκρας μυστικότητας; Οι τόσες έντρομες και αγωνιώδεις απαντήσεις από τους δύο φορείς; Η τόση μεγάλη έκταση για μία απλή χρονική υστέρηση βιολογικού ρολογιού;

Έναν από τους πιο αστείους και μη έξυπνους λόγους βρήκε να σκαρφηστεί τελικά το Υπουργείο Εξωτερικών ως απάντηση στο χαμό που έχει δημιουργηθεί.

Πως μετά από όλα αυτά η κυβέρνηση θα συνεχίσει να έχει στα χέρια της τα ηνία της χώρας; Πως θα αντιμετωπίσει την διεθνή κρίση που έχει δημιουργήσει και συνεχίζει να δημιουργεί; Η Λιβύη πως θα ανταποδώσει στα πυρά της Ελλάδας; Που θα καταλήξει όλη αυτή η τραγωδία και πόσα θύματα θα θρηνήσουμε;

Μπορεί να υποστηρίζουν και το IBIKON HOTEL αλλά και το Υπουργείο ότι μόνο ένα άτομο του κλιμακίου έχει "jet lag", από ότι φαίνεται όμως αυτοί το έχουν πάθει. Τα άτομα είναι δύο, η τρομοκρατία είναι μία και όλα φαίνονται καθαρά πια.

Τέλος σε απάντηση του Δελτίου Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών το Μέσο μας θα ακολουθήσει με απόλυτο σεβασμό τη γραμμή επικοινωνίας του είτε αυτή είναι τηλεφωνική είτε προσωπική, καθώς δεν θέλει ξεκάθαρη προετοιμασία απαντήσεων και ιδεών. Είναι το δικό μας πρωτόκολλο και ευελπιστούμε να γίνει αποδεχτό.


-Athensnews

13 views0 comments

Comments


bottom of page