top of page
athnews

Δεύτερο κρούσμα στο IBIKON HOTEL

Updated: Jan 23, 2020



‘’Ραντεβού που τρέχουν’’ η προτεραιότητα του Ξενοδοχείου- Σε ύποπτη σύγχυση το Υπουργείο Εξωτερικών


Ένα εικοσιτετράωρο έχει παρέλθει από την ανακοίνωση ‘’αδιαθεσίας’’ μέλους της συνοδείας του ηγέτη του λυβικού στρατού και ακόμα να ανακοινωθεί η αλήθεια.

Ποιος λέει ψέματα?

Τι μας κρύβει το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και το ΙΒΙΚΟΝ Hotel; Κατόπιν επανειλημμένων προσπαθειών επικοινωνίας με το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και με το ξενοδοχείου, κάτι σκοτεινό συμβαίνει... Ξεκίνησε ως μια ‘’αδιαθεσία’’ για την οποία ακόμα δεν έχουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, παρόλο που είχε δοθεί προθεσμία πως θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα το πρωί της 22ας Ιανουαρίου Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ξενοδοχείου, μάλλον ήταν πολύ απασχολημένος με τα ‘’επαγγελματικά ραντεβού’’ του, ώστε να ασχοληθεί με ένα ζήτημα υψίστης σημασίας, όχι μόνο για την υγεία ενός ανθρώπου, αλλά για τη σχέση Ελλάδας- Λιβύης- δεδομένου του τεταμένου κλίματος που επικρατεί αυτήν την περίοδο. Ταυτόχρονα, το Υπουργείο Εξωτερικών παραμένει σιωπηλό, κινώντας υποψία της υπόκρυψης αλήθειας, ενώ υποσχόμενο δελτίου τύπου το πρωί της 23ης Ιανουαρίου, τελικά δημοσιεύει ένα έκτακτο δελτίο τύπου σήμερα στις 21:30. Μέσα σε αυτό επιβεβαιώνει ότι το περιστατικό είναι ‘’μεμονωμένο’’, καθώς και ότι ‘’δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας’’. Αυτό οδηγεί στην εύλογο συμπέρασμα πως υπάρχει κακή συνεννόηση μεταξύ των δύο φορέων, καθώς το ξενοδοχείο δίνει ελλιπείς πληροφορίες, ενώ το Υπουργείο αρνείται την αποκάλυψη πληροφοριών. Εφόσον η αλήθεια είναι μία και για τους δύο οργανισμούς, προς τι αυτή η μυστικότητα;

Ταυτόχρονα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΙΒΙΚΟΝ παραδέχτηκε πως οι γιατροί που εξετάζουν το περιστατικό είναι μόνιμοι υπάλληλοι του ξενοδοχείου. Απορίας άξιο κρίνεται το γεγονός πως ένα τέτοιο ζήτημα δεν έχει γίνει η πρώτη προτεραιότητα του ξενοδοχείου, παρόλο που υπάρχει η δυνατότητα άμεσης διερεύνησης του ζητήματος... Υποψίες εγείρει η πληροφορία ότι ο αξιωματούχος δεν έχει μεταφερθεί ακόμα σε κλινική για περαιτέρω διερεύνηση. Για την ακρίβεια, το μέλος βρίσκεται ακόμα στην ‘’ειδική πτέρυγα’’ του ξενοδοχείου-στην οποία και διαμένει-, ενώ παράλληλα οι λειτουργίες του ξενοδοχείου δεν έχουν ανασταλεί. Πόσο σοβαρά έχει πάρει το ζήτημα άραγε το ξενοδοχείο; Πρόκειται για εσφαλμένο χειρισμό εκ μέρους του Υπουργείου, ή μήπως το ξενοδοχείο επιδιώκει να ‘’κερδίσει χρόνο’’; Πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση; Και σαν να μην έφτανε αυτό, έγκυρες πηγές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη δεύτερου κρούσματος στην ίδια πτέρυγα εντός του κλιμακίου. Με πασιφανή έλλειψη επαγγελματισμού και αξιοπιστίας, τα μέλη της ξενοδοχειακής μονάδας επιδίωξαν να παραπληροφορήσουν τους δημοσιογράφους μας με ψευδείς δηλώσεις. Το Υπουργείο αρνείται οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με το κρούσμα.


Πόση υπομονή μπορούμε να κάνουμε μπροστά σε ένα ζήτημα που αφορά μια ανθρώπινη ζωή και μπορεί να εξελιχθεί σε διεθνή πολιτική κρίση; Μείνετε συντονισμένοι.


-Athensnews

28 views0 comments

留言


bottom of page