top of page
athnews

"Αδιαθεσία" στο IBIKON HOTEL



Εχθές το μεσημέρι, 21/1/20, έγινε γνωστή, από έμπιστες πηγές, η «αδιαθεσία», ενός γνωστού Λίβυου αξιωματούχου, ο οποίος παραμένει την τελευταία εβδομάδα στο κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο “IBIKON HOTEL”. Η «αδιαθεσία» αυτή όπως βιαστικά ονομάστηκε από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, από ότι φαίνεται κρύβει πίσω της το τραγικό συμβάν μιας δηλητηρίασης. Τροφικής; Μάλλον. Τον τρόμο έχει σπείρει η ανευθυνότητα του αθηναϊκού ξενοδοχείου καθώς ένα τέτοιο γεγονός θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας. Δεδομένης της τεταμένης κατάστασης στην αφρικανική χώρα, το σενάριο να χαρακτηριστεί ως τρομοκρατικό χτύπημα είναι ανοιχτό. Σε καιρό πολέμου όλα είναι πιθανά.Το ξενοδοχείο αρνήθηκε σχεδόν φοβισμένο κάθε ανάμειξη του με το επεισόδιο και την ξαφνική «αδιαθεσία» του Λίβυου αξιωματούχου, τα γεγονότα όμως φαίνεται να οδηγούν σε ζοφερές κατευθύνσεις. Το Υπουργείου Εξωτερικών επιβεβαίωσε το περιστατικό ως δηλητηρίαση, αργά το περασμένο βράδυ, μετά την αποστολή κλιμακίου στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Η κατάσταση του αξιωματούχου φαίνεται να μην έχει πάρει καμία τροπή προς την ανάρρωση. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Κατά πόσο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε σύμπτωση την αδιαθεσία-δηλητηρίαση του Λίβυου αξιωματούχου; Ποιος είναι υπεύθυνος για την εύρεση του ενόχου και την εξυγίανση της κατάστασης με την παραθαλάσσια γειτονική χώρα. Γιατί το ξενοδοχείο αρνείται να δώσει εξηγήσεις;

Μα σημαντικότερα, μιλάμε απλά για μια αδιαθεσία ή μήπως είμαστε στα πρόθυρα ενός σφοδρού διπλωματικού επεισοδίου; Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω εξελίξεις.

-Αthensnews

18 views0 comments

Comentarios


bottom of page